Excuses van mijn ontrouwe partner, moet ik die geloven?

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Excuses van mijn ontrouwe partner, moet ik die geloven?

Excuses Cheaters Will Make That You Really Shouldn't Believe

EXCUSES ZULLEN NIET WORDEN GETOLEREERD

Allereerst is er nooit een excuus om vreemd te gaan. Dat weerhoudt mensen er echter niet van om met excuses te komen als ze worden betrapt of dat het hun ontrouw bekend wordt.

Sommige paren kunnen ervoor kiezen om toch ondanks de ontrouw verder te gaan, maar het kan heel moeilijk zijn om te bepalen wanneer het de moeite waard is. Je moet rekening houden met hoe hun zaak aan jou bekend is gemaakt (heb je ze gepakt of zijn ze schoongekomen) en hoe ze zichzelf proberen uit te leggen.

Uiteindelijk heb je het recht om emotioneel te reageren, maar er zijn een paar excuses voor het boek die de valsspeler misschien probeert te gebruiken waar je nooit voor zou moeten vallen.

 

“Het was niet de bedoeling om je pijn te doen”

Dat komt omdat ze helemaal niet aan je hebben gedacht. Dit is een van de meest gebruikte maar minst logische excuses. Wat ze echt zeggen is dat ze helemaal niet aan je hebben gedacht: niet je relatie, niet je gevoelens, en zeker niet het respect dat je verdient. Het feit is dat je, ongeacht hun bedoeling, toch gekwetst bent.

 

“Zo erg is dat toch ook weer niet?”

Dat is eigenlijk niet aan de ontrouwe partner om dat te beslissen, en het is absoluut niet goed voor hen om te proberen je gevoelens voor de situatie te minimaliseren. Dit is een dun verhulde poging om de schuld te verleggen door van jou de slechterik te maken omdat je van streek bent. Blijf uit de buurt van iedereen die uw emoties probeert te beheersen.

“HET BETEKENDE NIETS”

Zelfs als het niets voor je partner betekende, betekent dit nog niet dat het voor jou niets betekend. Het beïnvloedt je zelfs meer omdat je geen inspraak had in de handeling die je relatie radicaal heeft beschadigd. Dit is een nieuwe poging om je emoties te kleineren, en dat hoef je niet te accepteren.

 

“Het gebeurde gewoon”

Het is moeilijk om deze zelfs als een excuus op te sommen, omdat het gewoon geen zin heeft. Het is absoluut fysiek onmogelijk dat het ‘gewoon gebeurt’. Dit is gewoon een andere manier van de ontrouwe partner om je te laten weten hoe onnadenkend ze waren over jou en je relatie.

 

“Ik weet niet waarom ik het gedaan heb”

Eerlijk gezegd, mijn beste, het kan me niets schelen. Dit excuus wordt vaak gebruikt wanneer de valsspeler probeert a) dom te spelen en te hopen dat je niet dieper graaft, of b) een emotionele band terugkrijgt door te proberen hulpeloos en daarom sympathiek te lijken. Ze proberen nog steeds je absoluut gerechtvaardigde woede te minimaliseren. Hoe dan ook, laat het niet vliegen.

“Ik werd niet SEXUEEL BEVREDIGD door jou”

Deze is waarschijnlijk het meest pijnlijk om te horen, omdat de vreemdganger specifiek de schuld op jou legt. Maar twijfel niet aan jezelf; dit is emotioneel chantage, en deze persoon probeert je te manipuleren. Er zijn tal van manieren om te communiceren en om te gaan met seksuele ontevredenheid, en het is nooit jouw schuld als je partner vals speelt.

Nu kun je de excuses van een ontrouwe partner indentificeren. Laat je niet voor de gek houden!

Comments

Comments are disabled for this post.