Hoe jij je haar in 15 minuten mooi glad en droog kunt föhnen? kapsalon kwaliteit

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Hoe jij je haar in 15 minuten mooi glad en droog kunt föhnen? kapsalon kwaliteit

Hier is een volumineuze blowout van de kwaliteit thuis. Binnen een paar minuten heb je prachtig haar met veel volume. Ik laat je stap voor stap zien hoe je een luxueuze salonkwaliteitsuitbarsting krijgt, die de basis vormt voor elk kapsel dat je maar wilt. Een uitbarsting voegt glans toe en zorgt ervoor dat alle haartypen er gezonder en stijlvol uitzien. Ik heb gedaan, maar ik heb video eerder weggeblazen dan dat mijn haar veel korter was dan toen. Ik kreeg steeds verzoeken hiervoor een nieuwe blow-outvideo over lang haar. Dus hier is het! Bedankt voor het kijken.

Wil je je haar eens goed föhnen, zodat het zelfs een aantal dagen goed zit? Of wil je het extra laten glanzen? Polijst het dan door middel van een föhn. Dat lijkt misschien moeilijk, maar als je snapt hoe je kapper het doet, kun jij het ook. Doe dit na het wassen en gebruik de volgende dag eventueel een warme luchtborstel (een borstel met ingebouwde föhn) om de gladde look even snel bij te werken.

Stap 1

Gebruik het schuine of rechte mondstuk van je föhn en een ronde of platte borstel.

Stap 2

Begin met het föhnen van de nekpartij, dus zet de bovenste haren liefst vast met een klem. Pak steeds één pluk haar, droog eerst de aanzet van de pluk aan de onder- en bovenkant en richt het mondstuk op het haar (en niet op de hoofdhuid).

Stap 3

Strijk de borstel langzaam richting de punten en blaas er met de föhn op de laagste stand overheen. Dit geeft een extra glanzend en glad effect. Hoe langzamer je dit doet, hoe gladder de haren worden.

Stap 4

Draai de borstel in de punt naar binnen weg.

Stap 5

Na de nekpartij ga je aan de slag met de bovenkant. Laat je hoofd eventueel omlaag hangen wanneer het föhnen van de bovenkant te zwaar wordt voor de armen (tenzij je er meteen een armtraining van wilt maken!).

Stap 6

Als laatste föhn je de voorpartij.

Comments

Comments are disabled for this post.