Hoe kan ik gratis muziek op mijn iPhone of iPad zetten? Ik help jullie!

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Hoe kan ik gratis muziek op mijn iPhone of iPad zetten? Ik help jullie!

Published on Jun 14, 2014

Hallo, Op mijn kanaal wil ik jullie (jong en oud) graag helpen men problemen/vragen. Jullie kunnen jullie problemen/vragen sturen naar mijn e-mailadres en in mijn volgend filmpje zal ik PROBEREN jouw vraag te beantwoorden! Ik plaats iedere week een video! (PS : Jouw vraag/probleem zal ik volledig anoniem beantwoorden!) Dit mogen vragen zijn over : beauty, lifestyle, informatica, en nog veel meer! Stuur dus gerust een e-mail naar bovenstaand e-mailadres! Voor mijn ‘beautygedeelte’ wil ik graag ook filmpjes maken over merken, waarbij ik review-filmpjes kan maken! Stuur dus gerust dingen op! Bron!

Comments

Comments are disabled for this post.