Hoe kun jij je haar superglad föhnen, mét behoud van mooie glans?

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Hoe kun jij je haar superglad föhnen, mét behoud van mooie glans?

Hoi! Leuk dat je kijkt naar mijn haar tutorial! In deze video laat ik je precies zien hoe ik mijn haar föhn! Ik heb normaal gesproken krullen, dus het duurt iets langer om mijn haar glad te krijgen. Dus wil jij weten hoe je jouw haar helemaal stijl kunt krijgen, maar wel met volume? Kijk dan naar deze video!

Wil je je haar eens goed föhnen, zodat het zelfs een aantal dagen goed zit? Of wil je het extra laten glanzen? Polijst het dan door middel van een föhn. Dat lijkt misschien moeilijk, maar als je snapt hoe je kapper het doet, kun jij het ook. Doe dit na het wassen en gebruik de volgende dag eventueel een warme luchtborstel (een borstel met ingebouwde föhn) om de gladde look even snel bij te werken.

Stap 1

Gebruik het schuine of rechte mondstuk van je föhn en een ronde of platte borstel.

Stap 2

Begin met het föhnen van de nekpartij, dus zet de bovenste haren liefst vast met een klem. Pak steeds één pluk haar, droog eerst de aanzet van de pluk aan de onder- en bovenkant en richt het mondstuk op het haar (en niet op de hoofdhuid).

Stap 3

Strijk de borstel langzaam richting de punten en blaas er met de föhn op de laagste stand overheen. Dit geeft een extra glanzend en glad effect. Hoe langzamer je dit doet, hoe gladder de haren worden.

Stap 4

Draai de borstel in de punt naar binnen weg.

Stap 5

Na de nekpartij ga je aan de slag met de bovenkant. Laat je hoofd eventueel omlaag hangen wanneer het föhnen van de bovenkant te zwaar wordt voor de armen (tenzij je er meteen een armtraining van wilt maken!).

Stap 6

Als laatste föhn je de voorpartij.

Comments

Comments are disabled for this post.