Ik hou van Holland vragen en antwoorden

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Ik hou van Holland vragen en antwoorden

Ik hou van Holland vragen en antwoorden

‘Ik Hou Van Holland’  een extra feestelijke aflevering omdat RTL  20 jaar bestond. Alle vragen, fragmenten en liedjes in het programma gaan over RTL. Voor deze ene keer spelen de ‘RTL-vrouwen’ tegen de ‘RTL-mannen’. Teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge stroopt de mouwen op met presentator van het RTL Ontbijtnieuws Jan de Hoop, talkshow-coryfee Frits Barend en ‘Baantjer’-acteur Victor Reinier. Het damesteam staat onder leiding van RTL-gezicht van het eerste uur: gelegenheidsteamcaptain Irene Moors. Haar teamleden zijn ex-RTL Nieuws-presentatrice Loretta Schrijver, voormalig ‘GTST’-actrice Babette van Veen en ‘Rad van Fortuin’-assistente Leontine Borsato.

klik hier de vragen ‘ik_houd_van_holland’ vragen en antwoorden

Comments

Comments are disabled for this post.