Is er een Marokkaanse onderwereld?

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Is er een Marokkaanse onderwereld?

Mocro Maffia documentaire brengt de liquidatie’s in Amsterdam goed in beeld en ook de volgorde van de gebeurtenissen kloppen. De 1ste moord op Redouan Boutaka 2e moord op Najieb BouhBouh 3e en 4e moord Said el Yazidi & Youssef Lkorf

Je moet wat aan die geluid doen soms klinkt het heel zacht dan doe ik mijn geluid harder en dan komt die gekke runescape muziek in een keer kanker hard uit mijn speakerz maar wel harde documentaire

468

Tip: Ga niet naar een shisha lounge als crimineel zijnde

175

Hhahaha, random haartransplantatie reclame erdoorheen.

30

Slachtoffer: Mijn Trommelvliezen Opdrachtgever: haaruitval

27

Vroeger heten ze Sam, Henk, Cor, Klaas, Mieremeth. Ik heb nooit over een Nederlandse Maffia gehoord. Ze dikken het aan vergroten het, dramatiseren het. Het is natuurlijk een groot probleem., Nu heten ze Mo, Yas, Hoes. Same shit different names. Het gaat om de onderklasse die zichzelf opwerkt in de criminaliteit. Al die boeven van weleer kwamen uit de Jordaan en andere achterstandswijken en werden uiteindelijk moordenaars en drugsdealers. Nu wonen daar veelal Marokkanen en andere bevolkingsgroepen in die achterstandswijken en de Nederlanders van toen zijn nu middenklassers. Niet allemaal natuurlijk. Je hebt nog steeds afrekeningen en rekeningen die openstaan. Dus het is enigszins logisch dat uit die groepen dit soort jongens ontstaan. Een verschil is dat het vroeger allemaal wat professioneler was en je had ongeschreven regels. De jongens van nu, zijn jong wild en gewetenloos. Iemand vermoorden met een kind op zijn arm, is beestachtig. Vrouw vermoorden met kinderen in de buurt, is beestachtig. Over dertig jaar zijn het de Oost-Europeanen, dat zie je nu al gebeuren en heb je een Oost-Europese Maffia. Het is niet zozeer identiteit gebonden. Een deel misschien wel, maar het gaat meer om de sociale klasse  waarin je toebehoort en natuurlijk toekomstperspectief. Sommigen kiezen ook bewust voor dit verderfelijke leven. Kijk naar Amerika. Daar zijn het de Afro-Amerikanen. Dat is geen excuus maar een verklaring. Laat één duidelijk zijn, weinig respect voor deze gasten. Ik vind het gewoon laf, een liquidatie. Ga het gevecht aan als een man, of blijf voor altijd een laffe bitch. Wapen gebruiken ok, doe het Wild West stijl, maar dan het echte Wild West. Mano to mano, wie het eerst zijn wapen pakt en raak schiet, wint. Bij wijze van spreke. Of praat het gewoon uit als volwassenen. Op de vuist gaan mag ook. De beste mannen onder ons zijn de mannen die zich in een vlaag van woede weten te beheersen. Hoeveel moeders hebben zij laten huilen en hoeveel moeders gaan zij nog laten huilen. Er komt nog bij kijken dat wij een deen hebben, althans dat neem ik aan. Maar afgezien van dat, dien je menselijkheid te bezitten zoals ieder mens dat dient te hebben. Dit soort moorden zullen altijd bestaan, de groepen zullen misschien veranderen.

226

is deze docu door een 12 jarige in elkaar geknutseld?

118

uiteindelijk is iedereen kapotgeschoten of levenslange gevangenisstraf niemand heb ook maar iets gewonnen dood gaan als je net 20 jaar bent nou liever minder geld en een mooi lang leven is toch een betere optie lijkt mij

131

ach ga toch weg met je kut haarpoeder!

25

Ik ben zelf Turks, en ik vind dat buitenlanders die niet in het bezit van het Nederlandse nationaliteit zijn en zich crimineel gedragen terug moeten worden gestuurd naar land van herkomst.

70

Echte criminelen blijven uit beeld

38

Maffia ? sinds wanneer is de maffia ongeorganiseerd!?

8

Staatsliederenbuurt, dat vind ik winnaar van de 286 spelfouten in dit filmpie 🙂

9

gemaakt met Windows Moviemaker

18

als je zo hoog zit in die wereld en met kilo’s bezig bent dan zul je niet meer zo praten zoals de meeste grote jannemannen hier !!!!

7

Allemaal R.I.P. Ik heb jullie als klant gehad in de shop. Ik vind het zo erg…Hele gezinnen kapot…moeders die hun hele leven wenen om het verlies van hun kind…damn dat doet zo’n pijn. Ik hoop dat velen die hieraan denken inzien dat het zo niet kan…Echt jammer… Najib B. Yousseff K. Ongelooflijk…Ik kende jullie als klant. Gelukkig heb ik jullie vrolijke kant gekend en gezien… en andere met jullie… jammer…écht jammer😪

12

Ik volg niet helemaal wat dit nou is… is het een DIY docu over de mocro maffia of is het een reclame vehikel voor een of ander haar product?

40

laat mensen wel met rust die er niks mee te maken hebben. wil je mekaar kapot schieten voor wat voor reden dan ook….prima maar,waarom onschuldige mensen erbij betrekkenn?

6

Whaha, die reclame ineens na een tussendoor. Wtf

5

Redaaaa straight super savage !!!!!!!!!! We miss you

8

pas als je op politie agente schiet krijg je levenslang hahahaha, wat een zooitje hier zeg,

2

ik zie hier geen moCromafia,maar gewoon een aantal Amsterdammers van verschillende etnisch minderheden elkaar doodschieten. hOzO mocromafia ??

28

Deze man is een soldaat respect voor de beelden die je hebt gedidt

5

Koulo vieze koulo racisten al Jullie vaders en moeders
Fix deel 2 a niffauw

2

Comments

Comments are disabled for this post.