Wat is knabbank

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Wat is knabbank

Waarom kan bankieren niet beter? René Frijters (oprichter en directeur van Knab) vertelt het verhaal.

Knab samengevat

Particuliere bank

Waar het allemaal mee begon. Een voordelige online bankrekening zonder onaangename verrassingen. Met slimme tools waardoor je nooit meer onnodig geld laat liggen en een persoonlijke service die je zal verrassen.

Bekijk

Zakelijke bank

In 2014 zag Knab Zakelijk het levenslicht. Een zakelijk bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er en kleine ondernemer. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers.

Bekijk

Hypotheken

In 2014 gaven we als eerste hypotheekadviseur volledig online hypotheekadvies. Hier gaan slimme algoritmes en de beste mensen voor jou aan het werk om de best passende hypotheek te vinden. Klanten geven ons hypotheekadvies gemiddeld een 8,6 op Independer!

Bekijk

Verzekeren

De benjamin van de groep! Sinds 2017 heb je met de Knab Verzekeren app een totaal overzicht over al je verzekeringen. We zijn nog aan het ontwikkelen, maar je kunt nu al de best passende inboedel- of autoverzekering afsluiten.

Bekijk

Al meer dan 200.000 mensen kozen voor Knab

Onze klanten kozen Knab vooral vanwege de hoge rente, het gemak en de lage maandelijkse kosten. Klanten geven ons gemiddeld een 8,9 (bron: Consumentenbond) en prijzen vooral de persoonlijke en goede service.

“Mijn complimenten voor de app. @knab_nl loopt weer voorop!”

@MPHoogeveen

“Overstappen gaat super, service is top! Ik word spontaan vrolijk van bankieren ;)”@AndreaZuiverC

“Gisteravond aangevraagd, vanochtend rekening al actief. Supersnelle service :)”

@colincoule

Category

Comments

Comments are disabled for this post.