Wat is Wordfeud en hoe werkt het?

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Wat is Wordfeud en hoe werkt het?

Wat is Wordfeud?

Ken je het bordspel Scrabble? Je zult het vast wel eens een keer gespeeld hebben. Je moet met letters een woord maken en zoveel mogelijk punten scoren. Inmiddels zul je het vast niet meer zo vaak spelen. Wordfeud heeft daar iets voor bedacht en heeft een app ontwikkeld waarmee je online scrabble kunt spelen tegen je vrienden. Je hoeft dus niet meer achter de keukentafel te zitten, maar je kunt het overal spelen.

Hoe werkt Wordfeud?

Het eerst wat je moet doen is naar de market of store gaan om daar de app te downloaden. Zodra je deze hebt geïnstalleerd wordt er gevraagd om je e-mail adres en je gebruikersnaam. Deze kun je zelf bepalen en later altijd weer aanpassen. Wordfeud. Het is enorm populair onder de gebruikers van smartphones. Wat is het nu precies en hoe werkt het, ik leg het je uit. In dit filmpje hierboven laat ik je precies zien hoe Wordfeud werkt en hoe het spelbord eruit ziet.

Wordfeud is te downloaden in de app store (iPhone) of market (Android). Voor de BlackBerry is er nog geen app ontwikkeld. Wordfeud kan (nog) niet gespeeld worden op de pc Deze video is gemaakt door Leon Tindemans van TTM Communicatie. Hij adviseert bedrijven bij het succesvol inzetten van social media (Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube).

Meer informatie is te vinden op: http://www.ttmcommunicatie.nl http://www.ttmcommunicatie.nl/social-… Blijf op de hoogte via: Website – http://www.ttmcommunicatie.nl Twitter – http://www.twitter.com/ttmcommunicatie LinkedIn – http://www.linkedin.com/in/ttmcommuni… Facebook – http://www.facebook.com/TTMCommunicatie

Comments

Comments are disabled for this post.