Wat zijn de recensies & reviews van Big L Jeans

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Big L Jeans

Big L Jeans bigl.nl

In 1984 begon Big L Jeans als parallel importeur van de toen mateloos populaire 501 jeans van Levi’s. Containers vol werden vanuit Amerika verscheept en op de Albert Cuyp markt in Amsterdam verkocht. Voor tientallen (toen nog) guldens goedkoper dan in de reguliere winkels van Levi Strauss. Het hoofdkantoor bevind zich in Dordrecht. Big L Jeans telt nu 7 winkels en 4 outlet winkels. Deze winkels bevinden zich door heel Nederland. Big L jeans heeft naast zijn scherpe acties op de webshop ook een groot assortiment merkkleding voor dames, heren en kindermode in de winkels. Shoppen bij Big L wordt steeds leuker.

Super fijne winkel,ga regelmatig met de…

Super fijne winkel,ga regelmatig met de “kids”shoppen en kom vaak met meer thuis als dat ik in gedachten had!!buiten dat het aangename prijzen zijn voor goede degelijke merkkleding spaar je ook nog eens punten die je ook weer in kan wisselen voor korting(zelfs op aanbiedingen)mooier kan tog niet!!

Prima winkel

Prima winkel, maakt broeken ook op maat zonder extra kosten. Top

eddy Vargas

gewoon goed

big l is gewoon de beste winkel in ieder geval voor mij met al die vette broeken en shirts geweldig

Geverifieerde order

Heel tevreden over Big L

Over het algemeen fijn behulpzaam personeel en een ruime keuze aan herenkleding voor mijn man en zoon. Zou misschien iets meer rekening gehouden kunnen worden met extra XXL kleding?

Geverifieerde order

Broek voor mijn zoontje

Weer 2 broeken voor me zoontje gehaald leuke winkel met vaak leuke prijzen

Geverifieerde order

Vriendelijke medewerkers

Goede prijzen. En er komt geregeld nieuws binnen dus zo nu en dan binnen lopen om te kijken is altijd

Merkkleding tegen leuke prijzen

Wij komen er graag met het hele gezin. Voor ieder wel wat te halen. We worden altijd goed geholpen. Je moet er alleen niet zijn tijdens de grote opruiming, vorige keer 1 1/2 uur in de rij bij de kassa gestaan. Ook een aantrekkelijk spaarsysteem waarmee je flinke korting op een volgende aankoop kunt krijgen.

Geverifieerde order

Altijd slagen

Wanneer ik bij BIG L kom voor nieuwe kleding lukt het altijd om leuke/mooie kleding tegen mooie prijzen aan te schaffen.
Top! Mijn complimenten.

Geverifieerde order

Goed en goedkoop!!

Grote winkel met veel keus en voor een goede prijs! En daarbij nog eens goed geholpen ook!!

Comments

Comments are disabled for this post.